+31 (0) 10 433 33 22

Over ons

Sinds de start in 1997 is Speakers Academy® uitgegroeid tot de absolute marktleider in de sprekersbranche. Met duizenden aanvragen per jaar, honderdduizenden bezoekers op de website en meer dan een kwart miljoen lezers van het eigen ACADEMY® Magazine, heeft Speakers Academy® een unieke positie verworven als toonaangevend sprekersinstituut.

Speakers Academy® beheert de agenda, verzorgt de boekingen en financiële afhandeling van prominente wetenschappers, politici, kunstenaars,  (oud-) sporters, journalisten en topmanagers uit het bedrijfsleven. Zij verzorgen lezingen op het gebied van wetenschap, filosofie, politiek, Europese integratie, communicatie, motivatie, sales, marketing, sport en avontuur, media, ICT, futurologie, economie et cetera. Uiteraard is een groot aantal van de bij Speakers Academy® aangesloten experts ook inzetbaar als dagvoorzitter of discussieleider.

'Bringing Knowledge To The World' geldt als mission statement voor Speakers Academy®. In deze slogan ontvouwt zich de ideële kant van Speakers Academy®, namelijk het verbeteren van communicatie tussen mensen, bedrijven en overheden en het overdragen van kennis en inzichten. Speakers Academy® neemt een metapositie in waar het betreft politiek, ras, afkomst, seksuele geaardheid en geloof.

Om zeker te stellen dat iedere spreker, dagvoorzitter of presentator die via Speakers Academy® wordt geboekt, de kwaliteit en betrouwbaarheid biedt waar de opdrachtgever recht op heeft, voerde Speakers Academy® de Code of Conduct in. Hiermee verplicht een faculty member zich te houden aan de door Speakers Academy® opgestelde gedragscode en kwaliteitsrichtlijnen.

Neem contact met mij op